Geboortekaartje Nina

Geboortekaartje Nina

12 augustus 2024

Ontwerp op maat voor baby Nina

 

Voor baby Nina mocht ik dit vrolijke kaartje tekenen. De wens van de ouders was om hun charmante jaren 30 woning te laten terug komen op het kaartje. Daarnaast wilden ze graag een persoonlijk portret van hun gezin met hun kat Saartje. 

 

Het werd een enkel kaartje, passend bij het ontwerp van het geboortekaartje van hun zoon. 

 

 

Hoe dat gaat? 

Eerst heb ik met de aanstaande ouders gebeld om de wensen voor het kaartje op papier te zetten. 

 

Daarna begint het schetsen, het uitwerken van de ideeën. Ik kreeg foto's opgestuurd van het gezin en hun huis, zodat ik ook deze in het ontwerp kon verwerken. 

 

Na het maken van de ruwe schets, werk ik de schets verder uit en gaat het naar de ouders. Mirte en Robbie waren direct erg tevreden! Mocht je wel aanpassingen willen, dan is dat uiteraard mogelijk. 

 

Na het kiezen van een kleurenpalet begint het uitwerken van het ontwerp in kleur. Ook hierbij mag je eventuele veranderingen doorgeven. 

 

Wanneer je helemaal tevreden bent werk ik het bestand uit tot een drukbestand en ontvang je een proefdruk, zodat je ook kunt zien hoe het ontwerp in het echt tot zijn recht komt op het papier van jouw keuze. 

 

En dan is het wachten tot je kindje geboren wordt! 

 

Na het aanpassen van alle gegevens, zoals naam, gewicht enzovoorts is het kaartje definitief naar de drukker gegaan en kun je mensen verrassen met jouw unieke geboortekaartje! 

 

Een geluksmomentje door de brievenbus!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.